SZOLGÁLTATÁSOK

Stílus és kreativitás

Esküvő fotózás

(A nagy nagy minden momentumáról)

Fő fotózási tevékenységem az esküvői fényképezés, ami számos fontos részletből tevődik össze. Az árajánlatkérés és annak pozitív visszajelzése, az ezt követő személyes találkozás a házasulandókkal, majd a nagy nap fotózása, amit a kész anyag átadása követ.

TovábbTovább
A gyűrű varázsa

Jegyes fotózás

(Az esküvő előtti pillanatok)

Az esküvőhöz szorosan köthető a jegyes fotózás, más néven engagement session. A nagy nap előtt hetekkel vagy napokkal szoktam elkészíteni, így a képek meghívóra vagy köszönő ajándéknak is használhatóak. Mint szolgáltatás külön is igényelhető.

TovábbTovább
Mindennapi részletek

Portfólió készítés

(portré, család, kismama, baba, reklám…)

Ebbe a kategóriához sorolnám a portré-, családi-, gyermek-, kismama fotózást és a reklám, termék vagy esemény fényképezést. A fotók ideálisak akár ajándéknak, örök emléknek vagy referenciának katalógusokba, hirdetésnek és weboldalakra is.

TovábbTovább
Könyvbe zárt emlékek

Fotókönyv, Fine Art Album

(exkluzív és luxus minőségben is)

A már hazánkban is elterjedőben lévő fotókönyv többféle extra borítással, változó méretben és oldalszámmal készül. Vastag karton lapjai, egyedi kötése és a fotók modern előhívási eljárása teszi időtállóvá. Esküvői képeknek és portfólióknak is ideális.

TovábbTovább
Online felületek

Honlapkészítés, Webdesign

(online is jelen lenni)

A mai modern világban elkerülhetetlen, hogy egy cég vagy magánszemély a világhálón is jelen legyen és szolgáltatásait reklámozza. Ehhez szükséges egy megfelelő weboldal kellő tartalommal és designnal.

TovábbTovább