HONALAPKÉSZÍTÉS, WEBDESIGN

Online felületek

A mai modern világban elkerülhetetlen, hogy egy cég vagy magánszemély a világhálón is jelen legyen és szolgáltatásait reklámozza. Könnyű belátni, hogy az interneten csak akkor lehet a partnereknek, vevőknek és érdeklődőknek felkínálni a szolgáltatásokat vagy termékeket, ha a látogató odatalál az oldalunkra. Én ebben próbálok segíteni, azzal, hogy weboldalakat készítek a cég arculatának megfelelően, optimalizálom a tablet-en, okos telefonon való helyes megjelenésre és a keresőkben való könnyebb megtalálásokra.

Domain és tárhely:

A honlapnak elsősorban szüksége van domain címre és tárhelyre is, hogy működhessen. Ha ezekkel még nem rendelkezik, akkor biztosítani tudok egy megbízható szolgáltató által.

Adminisztrálhatóság:

Az általam kreált weboldalak mind úgy készülnek, hogy az ügyfél saját maga tudja majd a tartalmat frissíteni, szerkeszteni és feltölteni elemekkel.

FOTÓZÁS:

A szolgáltatásokat nem csak a szöveg teszi érthetőbbé és eladhatóbbá, hanem egy jó fotó is a termékről vagy folyamatról. Portfólió, termék és reklám fotózás is kérhető a webszerkesztéshez, mint opció.

Keresőbarát:

A weboldal látogatói forgalma megnövelhető egy jó keresőoptimalizálást követően. Minél több érdeklődő annál több vevő lehet és így egy sikeresebb vállalkozás. Hogy a leendő ügyfelek a keresőkben is könnyen megtalálják a weboldalt és szolgáltatásokat szükséges annak optimalizálása különféle kereső szavakra. Cél, hogy minél előkelőbb helyen szerepeljünk a találati listán.

Egyedi webáruház:

A termékeket online is lehet értékesíteni, főleg annak, aki nem rendelkezik telephellyel és országosan is szeretné azokat eladni. A webshop vagy webáruház ebben nyújt segítséget. A vásárló egy virtuális kosárba gyűjtheti a megvásárolni kívánt terméket, majd a fizetési és szállítási módit kiválasztva megrendelheti azt. Az online áruház feltölthető többféle termékkel, akcióval és tartalommal. Nyomon követhető a látogatottság és a vásárlási aránya is.

Facebook oldal:

Szinte már mindenki jelen van a közösségi hálón, mint cég vagy magánszemély. Cél, hogy itt is ránk találjanak, “beszéljenek” rólunk és reklámozzanak lájkok-kal, megosztásokkal vagy hozzászólásaikkal. Egy ilyen facebook oldal létrejöttének kezdeti lepéseiben is segédkezem, majd összekapcsolom a weboldallal is.

Referenciák

BG Ker. Kft.
www.bgker.hu

Aroma Stúdió és szépségszalon
www.aromastudio.hu

Nobless- Personal Style Consulting
www.nobless.hu

Boncás Brothers Zenekar
www.boncasbrothers.hu

Angelico Szépségszalon
www.angelicosalon.hu

CC Color – Festés
www.cc-color.eu

Ventwest Ital & Dohány Ker.
www.ventwest.hu