Portfólió készítés

Mindennapi részletek

A portfólió készítés alá azokat a szolgáltatásokat sorolnám, amik az esküvő fotózás és jegyes fotózáson kívül esnek. Ide tartozik a portré-, és divat fotózás, a családi, gyermek és kismama fotózás, az egyéb reklám, tárgy és esemény fotózás is. A kész portfólió kiváló ajándéknak, bemutatkozásnak, hirdetéshez és egyéb célokra is.

Portré fotózás

Szabadtéri vagy beltéri / stúdió jellegű fotózás az igényekhez igazodva. Retusálás és egyedi kidolgozás a kiválasztott fotókon. Az összes retusált és jól sikerült fotó eredeti felbontásban és korrekciózva átadva nyomtatott dvd lemezen. Kérésre fotókönyvbe szerkesztés vagy papír- és vászonképre előhívás is rendelhető, ami remek emlék és ajándék lehet.

Családi-, gyermek- és kismama fotózás

A fotózás lehet a szabadban, stúdió jellegű belső helyszínen, de akár házhoz is megyek. Többnyire természetes fényekkel szeretek dolgozni, így a fotózás sokkal barátságosabb. Az összes jól sikerül kép korrigálva lesz, a kiválasztottak fotók pedig szépen kidolgozva. A nyomtatott dvd-re pedig minden kép rákerül eredeti felbontásban. Fotókönyvben vagy papír- és vászonképen pedig kiváló ajándék szülőknek vagy nagyszülőknek.

Reklám-, termék- és esemény fotózás

Cégeknek, vállalatoknak fontos termékeik és szolgáltatásaik bemutatása. A weboldalon, hirdetésekben vagy különféle médiákban és katalógusok hűen kell ezt bemutatni. Lehet szó termék (tárgy), épület, munkafolyamat vagy személyek fotózásáról. A kiszállás megoldható mobil stúdió segítségével. Céges rendezvény fotózása is kérhető.